Sadržaj  »  o web dizajneru, kontakt

Kontakt - izrada web stranica, SEO, RWD:

e-mail

info@our.hr


mob bonbon

097 7699 012


"OUR" obrt za usluge, Izrada web stranica:

MB obrta: 97724114
vl. Nidal Sarajlić
Kušlanova 10
10 000 Zagreb

Par riječi o meni kao web dizajneru:

Odslušao više informatičkih seminara, tečajeva i usavršavanja. Oni možda važniji, za izradu web stranica, su:
2002.g. odslušao CIW (Certified Internet Webmaster) sada je to CIW Web Foundations Associate), u to vrijeme "ZIC", Zagreb (kasnije preimenovan u "IT CENTER") i
2013.g. završio program usavršavanja za zanimanje "Web dizajner" - "Infokatedra", Zagreb.

Web stranice, što iz hobija što iz potrebe radim od početka ovog stoljeca. Iza sebe imam dosta izrađenih web stranica a ovdje su navedene samo trenutno aktivne izrađene web stranice. Uz sva dostignuća web tehnologije, kod izrade web stranica najradije koristim html i css a ostalo, ako baš mora.
Radim u otvorenom kodu (open source) i trudim se da sadržaj stranica (tekstovi i slike) bude što je moguće više "originalan" odnosno neka vrsta autorskog rada.

Moto:

"Upornost je majka gubljenja vremena i ponekog uspjeha..."
...ovo mi je došlo (negdje odprilike 2013 godine) tijekom izrade jedne web stranice. Iskreno, više mjeseci mi nije uspijevalo da izradim ono što sam zamislio a da sve funkcionira kako treba. Nakon mjesec dana "apstinencije" od te stranice, jednu noc (pred jutro) sam ustao, sjeo za komp i odprilike za dva sata sam imao kod koji sam želio.
Jedina nepodudarnost ovoga mota i moje izrade web stranica je u tome da su sve stranice koje sam do sada izradio postizale ili još uvijek postižu ciljeve zbog kojih su napravljene (sa zadovoljavajućim rezultatima)Suradnici, pozadinska podrška i putokazi:

"...još se palimo na bonton, savjest i solidarnost..." Z.P.


"...Pazari više lajkova.." Đ.B.

 

 

 

 

 

Kolačići / Cookies
Moguće je da neke stranice na ovoj domeni (web-dizajner.eu) koriste Kolačiće (Cookies) vezane za statistiku posjeta web stranicama.

Klikom na gumb "Shvaćam" zatvoriti će se ova poruka.

IZRAÐENE WEB STRANICE